Praktische informatie

Klik hieronder voor meer informatie over verzenden, retourneren, ruilen, privacybeleid, algemene voorwaarden en meer.

Verzenden

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, doe ik mijn best deze dezelfde werkdag te versturen. En anders sowieso de volgende werkdag! Je ontvangt een bevestigingsmail met track & trace-gegevens. Als je 1-4 shirts bestelt, ontvang je een brievenbuspakketje en hoef je dus niet thuis te blijven. Bij 5 of meer shirts verzend ik een pakketje en kun je via de track & trace-gegevens kijken wanneer het bij je thuis wordt geleverd.

Momenteel lever ik in:

Nederland, verzendkosten € 4,- per bestelling.
België, verzendkosten € 7,- per bestelling.

Bestellingen van minimaal € 75,- worden gratis verzonden.

Retourneren en ruilen

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Stuur hiervoor een e-mail naar ingrid@yourssincerely.nl. Je hebt na annulering nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug binnen 14 dagen na aanmelding van je retour, mits ik de retour in goede orde heb ontvangen. Je ontvangt de betaling retour via dezelfde betaalwijze als waarmee je je bestelling hebt betaald

Het aanmelden van je retour is niet verplicht. Je kunt ook binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling retourneren. Volg de instructies op het meegestuurde retourformulier. Het aankoopbedrag zal ik vervolgens terugboeken op het moment dat het pakketje binnen is. Je ontvangt de betaling retour via dezelfde betaalwijze als waarmee je je bestelling hebt betaald.

De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening en bedragen bijvoorbeeld € 4,- voor een PostNL brievenbuspakketje. Natuurlijk kun je ook een andere vervoerder kiezen. Raadpleeg de tarieven op de websites van vervoerders.

Als je gebruik maakt van je recht om je bestelling terug te sturen, stuur je het product in originele staat en inclusief aangehechte hangtag terug. Er wordt geen terugbetaling gedaan voor producten die gedragen zijn, geen aangehechte hangtag bevatten of op wat voor manier dan ook vuil of beschadigd zijn.

 

Ruilen

Wil je een shirt ruilen? Volg deze stappen:

1. Kijk op de website of het shirt dat je wilt hebben op voorraad is.

2. Zo ja, stuur me een e-mail op ingrid@yourssincerely.nl en informeer me welk shirt je wilt hebben. Ik reserveer het voor je en houd het zeven dagen voor je vast.

3. Zo nee, kun je een ander shirt kiezen of je kunt je bestelling retourneren (zie hierboven). Natuurlijk kan ik altijd even voor je kijken of er binnenkort nieuwe voorraad binnenkomt! Stuur me gerust een berichtje.

4. Stuur je bestelling terug volgens de instructies op het retourformulier.

5. Zodra ik je bestelling retour ontvang, stuur ik je nieuwe bestelling gratis op.

Als je vragen hebt, stuur me dan een e-mail op ingrid@yourssincerely.nl

Betalingsmogelijkheden

In de Yours Sincerely webshop kun je betalen met iDeal, Mastercard, PayPal of Bancontact.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor leden Stichting WebwinkelKeur (bekijk hier)

Privacyverklaring

Privacyverklaring Yours Sincerely (bekijk hier)

Klachten

Ik sta achter mijn producten en geloof in goede service en duidelijke, vriendelijke communicatie. Als je niet tevreden bent of als er iets niet goed is gegaan, neem dan contact met me op. Ik weet zeker dat we in goed overleg een oplossing kunnen vinden waar we allebei blij van worden.

Als je toch vindt dat je vraag of probleem niet goed is afgehandeld, kun je je geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!


5% van de opbrengst van alle Yours Sincerely shirts gaat naar Stichting DierenLot

Dierenlot
De waardering van www.yourssincerely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.