Yours Sincerely steunt Stichting DierenLot: dit is waarom

door mei 1, 2020

5% van alle opbrengsten van Yours Sincerely gaat naar een goed doel. Ik zet me in voor een duurzame, eerlijke wereld en daarom wil ik me structureel verbinden aan een non-profitorganisatie. Dit is waarom ik heb gekozen voor Stichting DierenLot.

Momenteel ben ik de nederig bediende van twee heerlijke poezenbeesten. Kleine, ons lieve traumakatje dat net zo schichtig als knuffelig is. En Gijs, ons gezelligheidsdiertje, altijd nieuwsgierig en elke dag boordevol verhalen.
Sinds kort hebben we ook drie kippies die onze tuin opvrolijken: Nina, Ella en Billie, onze jazz chicks!

Misschien hou ik wel meer van dieren dan van mensen. Dieren zijn puur, oprecht en altijd eerlijk. Ik word warm van binnen als Kleine zich op mijn schoot nestelt en ik kan niet anders dan in de lach schieten als Gijs luid mauwend mijn yin yoga komt binnenwandelen (alleen hij mag dat). En ’s ochtends onze kippies eten geven is een blije start van de dag! De band met een dier is zo intuïtief en diep, ik wil nooit meer zonder.

Daarom kan ik er met mijn verstand niet bij dat er mensen zijn die dieren slecht behandelen. Wat voor iemand ben je dan, waar is je hart?

Gelukkig zijn er organisaties zoals Stichting DierenLot die zich ontfermen over dieren in Nederland die het zwaar hebben. Een stukje van hun website:

“Nog veel te veel dieren leiden in Nederland een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, gewond op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Want die hebben het verreweg het moeilijkst met het financieren van hun hulp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opvangcentra, dierenasiels of organisaties in het land die zich met het redden van dieren bezig houden, zoals de dierenambulances.”

Ik heb mateloos respect voor iedereen die zich bezighoudt met het redden, opvangen en verzorgen van deze dieren. Het moet zwaar zijn om zoveel leed te zien, ik zou het persoonlijk waarschijnlijk niet lang volhouden. Gelukkig kan ik via Yours Sincerely een klein steuntje in de rug geven.

Elk kwartaal doneer ik 5% van de opbrengst van alle shirts aan Stichting DierenLot. Dat betekent dat je door het kopen van een shirt indirect een bijdrage levert aan deze geweldige stichting. Natuurlijk kun je Stichting DierenLot ook direct steunen, op verschillende manieren. Kijk op hun website wat jij kunt doen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5% van de opbrengst van alle Yours Sincerely shirts gaat naar Stichting DierenLot

Dierenlot
Betalingsmogelijkheden
De waardering van www.yourssincerely.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.